Regina Elisabeta a II-a anunţă o nouă reformă: mai puţin plastic în palatele regale

0
353


Plasticul reutilizabil nu va mai putea fi folosit în viitor în domeniile care aparțin familiei regale britanice, au anunțat luni angajații biroului de presă de la Palatul Buckingham, citați de DPA. Sticlele din plastic vor dispărea din domeniile regale și vor fi înlocuite cu ambalaje biodegradabile. Această măsură vizează reducerea impactului generat de deșeurile din plastic asupra mediului înconjurător, a declarat un purtător de cuvânt al familiei regale britanice.
Bețișoarele din plastic folosite în cafenelele amenajate în cadrul reședințelor regale britanice și în cantinele destinate angajaților care lucrează pentru casa regală vor fi de asemenea eliminate. Este posibil ca membrii familiei regale și invitații lor să nu remarce însă o modificare substanțială, deoarece apa este deja servită în reședințele regale doar în ambalaje din sticlă. De acum înainte, serviciile de catering pentru angajații familiei regale britanice vor utiliza doar farfurii din porțelan și pahare din sticlă.
În plus, „un buletin verde” îi va informa cu regularitate pe angajații casei regale în legătură cu inovațiile din domeniul mediului înconjurător, precum modalitățile de reducere a deșeurilor și a consumului de energie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here