GALERIE FOTO: Fotbal juniori U 17 – Focșănenii încep jocurile de pregătire!

0
382


    Fotbaliștii juniori U 17 ai LPS-Prosport Focșani au revenit din cantonamentul de șapte zile de la Borsec și au reluat antrenamentele pe stadionul Milcovul. Din lotul cu care echipa a încheiat sezonul de toamnă nu mai face parte Marian Milea care a fost transferat la București, la Academia FCSB, la juniori U 19. Talentatul jucător focșănean s-a transferat inclusiv la o școală din Capitală și a și început să joace pentru bucureșteni.
    Ieri, pe terenul al treilea al Milcovului, jucătorii au început cu încălzirea pentru acomodarea la efort după care au trecut la jocul cu mingea, profesorul Alin Samoilă-Sava fiind adeptul ideii că pregătirea cea mai bună se face prin joc.
La Borsec au avut condiții foarte bune – teren mare, cazare de calitate, saună, bazin, sală de forță. Și multă zăpadă! Nu au avut, însă nici un meci de pregătire. Prima partidă de această factură va fi cu LPS Buzău vineri, pe Milcovul sau la Unirea, iar săptămâna viitoare LPS-Prosport Focșani va întâlni FCSB, probabil, la București.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here