Baschet U 16, faza semifinală – Focșănenii au o grupă foarte grea!

0
372


    Baschetbaliștii de la CSM 2007 – LPS Focșani vor avea o grupă foarte grea în faza semifinală a Campionatului Național U 16. Grupa din care fac parte focșănenii, așa cum a fost stabilită de FR Baschet are următoarea alcătuire: LPS 1 Bihorul Oradea, pe primul loc în grupa I în faza de clasificare, Agronomia București – primul loc în grupa a IV-a, CSS Sighetul Marmației – locul 2 în grupa a II-a, CSM Steaua 2 București, locul 2 în grupa a III-a, CSU Sibiu, locul 3 în grupa a III-a și CSM 2007-LPS Focșani, locul 3 în grupa a IV-a. Pentru elevii profesorilor Petruț Mihai și Mircea Petrișor sunt cunoscuți doar bucureștenii de la Agronomia cu care au fost colegi în faza de clasificare.  
    Programul jocurilor echipei Focșaniului: 17 februarie, acasă, cu LPS 1 Bihorul Oradea; 24 februarie, în deplasare, cu CSM Steaua 2 București; 10 martie, acasă, cu Agronomia București; 17 martie, în deplasare cu CSU Sibiu; 24 martie, acasă, cu CSS Sghetul Marmației.
    Returul va începe la 14 aprilie, când CSM 2007-LPS Focșani va juca la LPS 1 Bihorul Oradea. Vor urma întâlnirile cu CSM Steaua 2 București, acasă, la 21 aprilie, la Agronomia București, la 28 aprilie, cu CSU Sibiu, acasă, la 5 mai și la CSS Sighetul Marmației, la 12 mai.
    Așa cum mi-a spus după promovarea echipei în faza semifinală profesorul Petruț Mihai, echipa pe care o pregătește împreună cu profesorul Mircea Petrișor își va vedea de joc, va încerca să evolueze mereu la cel mai bun nivel și să se pregătească astfel, pentru viitoarea ediție de campionat când va fi tot la U 16. „Un lucru foarte bun pentru focșănenii iubitori de baschet este că vom aduce la noi acasă și pot vedea, astfel, jucând cele mai puternice echipe din țară, cu jucători care vor da viitori componenți ai naționalelor României”, mi-a mai spus profesorul Petruț Mihai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here