Goldie Hawn a declarat că la începutul carierei a trecut prin ”experienţe oribile” de hărţuire sexuală

0
548


Actrița americană Goldie Hawn a declarat că experiența sa în ceea ce privește hărțuirea sexuală ”le întrece pe toate”, relatează luni Press Association. În contextul scandalului acuzațiilor de hărțuire sexuală care a cuprins în special industria divertismentului, actrița în vârstă de 72 de ani, a spus că a trecut prin unele ”experiențe oribile” la începutul carierei sale, pe vremea când lucra ca dansatoare. ”Am trecut prin experiențe oribile când eram o tânără dansatoare în New York City. Adică, le întrec pe toate celelalte. Am avut o mamă foarte puternică, un tată foarte hotărât, am avut multă determinare și am știut cu adevărat cine eram. Åži răspunsul întotdeauna a fost: ‘Nu, n-o să accept niciodată o astfel de slujbă’, a spus ea pentru postul CNBC. ”Multe fete nu o fac. Multe fete nu știu ce să facă. E destul de rău. Nu știu cum se cheamă acest lucru la care cred că asistăm”, a spus actrița.
Referindu-se la persoanele acuzate de hărțuire sexuală, Goldie Hawn a declarat că, după părerea sa, este vorba despre ”o dependență, nu doar o înclinație sau doar o senzație ori o nevoie de a face asta”. ”Este vorba despre dependență sexuală. De narcisism. Narcisismul este o boală”, a declarat actrița. ”Cred că are de-a face cu narcisismul, o capacitate de a crede că sunt invincibili și că pot face cam tot ceea ce vor și când vor”, a adăugat ea.
Întrebată dacă, după părerea sa, această problemă s-a agravat în ultimii ani în industria divertismentului, Goldie Hawn a răspuns că ”din păcate, hărțuirea sexuală a fost prezentă mereu”. Întrebată dacă față de acest scandal de hărțuire sexuală din industria divertismentului oamenii ar trebui să ia măsuri prin asumarea unor responsabilități personale sau prin modificarea normelor ea a declarat că ”acest gen de comportament nu poate fi reglementat”. Însă, a adăugat ea, ”se poate ridica nivelul de conștientizare” și, ca urmare, ”oamenii vor putea face astfel alegeri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here