GALERIE FOTO: Atletism – Copiii Adjudului devin performeri!

0
1248


    Performanța în atletism se dovedește a fi o constantă a preocupărilor multora dintre copii și tinerii Adjudului și la care ajung prin pregătirea la cluburile sportive din municipiu. O dovedesc și rezultatele de la acest început de an! După reușitele de la „Cupa Bistriței”, au urmat cele de la concursul interjudețean pentru copii 1,2 și 3 de la Bacău, din zilele de 10 și 11 februarie.
    Sportivii de la CSS Adjud pregătiți de profesorul Sorin Crăciun, s-au clasat de trei ori pe primul loc și de două ori, pe locul al treilea și au terminat concursul în mai multe probe pe locuri între primii șase. Au câștigat probele în care au concurat Alexandru Albu, copil 1, la aruncarea greutății, cu 14,88 metri, record personal, Carina Paruba, copilă 3, la aruncarea greutății, cu 7,90 metri, record personal și Alexandru Cernătescu, copil 3, la greutate, cu 7,89 metri, record personal. Pe locul al treilea au încheiat concursul Alexandru Albu, la 80 metri, cu 8,04 secunde, record personal, Andrei Simion, copil 1, la aruncarea greutății, cu 10, 19 metri, record personal. Pe locul al patrulea a terminat Alexandru Florea, copil 1, la greutate, pe al cincilea, Narcis Neacșu, copil 2, la greutate, Tiberiu Diaconu, copil 1,  la greutate, pe al șaselea, Andrei Dragomir, copil 2, la greutate. Narcis Neacșu a încheiat al șaptelea cursa de 50 metri, cu record personal. Elena Dragomir, copilă 1, a alergat 60 de metri în 10,42 secunde și 200 metri în 36,25 secunde.       
    Clubul Atletic Adjud – profesor Gheorghe Catrinescu, a reușit două clasări pe primul loc, prin Dragoș Sălăgeanu, la 50 metri, cu 7,4 secunde și 200 metri, cu 30,02 secunde, o clasare pe locul al treilea, prin Georgiana Simion, la greutate, cu 9,98 metri și un loc 5 la greutate prin Georgia Marin care a aruncat la 8,85 metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here