Șoferi depistați conducând băuți prin Focșani

0
544


Dosare penale – infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice
    La data de 10 februarie a.c., ora 16.40, polițiștii Servicului Rutier au depistat un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe DN2-E85, în interiorul localității Tișița.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul avea autorizația de circulație provizorie expirată din luna noiembrie 2017. În cauză a fost întocmit dosar penal.
    La data de 11 februarie a.c., ora 01.49, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat pe strada Brăilei, din localitate, un bărbat în timp ce conducea un  autoturism.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
    La data de 11 februarie a.c., ora 03.53, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, de 46 de ani, din comuna Negrilești, în timp ce conducea un autoturism pe  Bulevardul Unirii. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Biroul de presă al IPJ Vrancea
11 februarie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here