Bohema Ballroom, o nouă locație pentru evenimente festive în Focșani!

0
5476


    Bohema Ballroom este o nouă locație premium care va fi inaugurată în Focșani, unde pot fi organizate evenimente începând cu luna mai a acestui an. Locația este amplasată într-o zonă liniștită din Obor și este organizată pe structura unui cort pentru evenimente care asigură toate cele necesare pentru ca petrecerile să aibă loc în cele mai bune condiții, indiferent dacă plouă, ninge sau este caniculă. Construcția este izolată termic, fonic, are climatizare, toate fiind proiectate de designeri pentru a asigura cele mai bune condiții invitaților. Asigură toate facilitățile necesare unui eveniment de succes, indiferent că este vorba de o petrecere privată, nuntă, botez, zi de naștere sau chiar evenimente corporate, degustări de vinuri.
    Proprietarii locației spun că orice petrecere poate fi organizată cu succes în cele mai mici detalii. Cortul tip ballroom are o o suprafață de 500 metri pătrați și asigură spațiu suficient pentru trei sute de persoane. În interior este organizată o cameră care poate fi utilizată de invitați. În fața cortului este amenajat un mic parc, unde sunt amplasate foișoare amenajate special pentru fumători. Se asigură și o parcare privată, cu o capacitate de 60 autoturisme. Echipa de la Bohema Ballroom ne-a spus că asigură o flexibilitate în alcătuirea meniului, acesta fiind furnizat de o echipă de profesioniști cu experiență în domeniul organizării evenimentelor.
    „Avem o bucătărie proprie, cu o echipă completă de personal, de la bucătar la ospătari, astfel încât clienții să nu fie preocupați de aceste cheltuieli. Vrem ca mâncarea să fie gustoasă dar și să arate bine iar o noutate este prezența florilor ornamentale comestibile. Este un trend culinar pe care îl aducem și la Focșani”, spun proprietarii locației.
    Aceștia au arătat că, în oferta Bohema Ballroom, sunt prevăzute trei meniuri, Chic, Grandeur și Luxuriance, cu prețuri care încep de la 195 lei și ajung la 250 lei. Dar meniurile pot fi personalizate la cererea clientului. Separat poate fi achiziționat un Pachet bar, adică apă, sucuri, whiskey sau alte băuturi alcoolice, fără vin. Pentru acestea se încheie un contract separat sau sunt aduse de clienți. Nu în ultimul rând, pentru a veni în sprijinul clienților se asigură consultanță la organizarea evenimentelor. „Vrem ca persoanele care vin la noi să beneficieze de cele mai bune servicii, la prețuri accesibile. La solicitarea clienților le oferim consultanță pentru organizarea evenimentului, le putem recomanda inclusiv furnizori de servicii foto-video, ornamente florale, gheață carbonică, hostess sau pentru sonorizare”, au arătat proprietarii.
    Bohema Ballroom oferă o flexibilitate în organizarea evenimentelor și amenajarea locației pe gustul clienților. De exemplu, sunt prevăzute cel puțin trei variante pentru ornamente, iar scaunele sunt de tip chiavari, designul italian care a devenit un simbol al eleganței la evenimentele mondene. Spre deosebire de saloanele tradiționale pentru evenimente, Bohema Ballroom va avea montată o mochetă specială care asigură o aderență mai bună pentru dansatori. „Nu avem un număr minim de persoane impus pentru organizarea evenimentelor. Există un perete mobil prin care asigurăm spațiul necesar organizării petrecerilor în cele mai bune condiții. Ne pliem pe solicitările venite din partea clienților”, au precizat proprietarii.
    Relații suplimentare și rezervări pot fi obținute la numărul de telefon 0769.237.992, Daniela Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here