Shakira își recuperează vocea și cântă pentru fanii ei pe reţelele de socializare

0
405


Fanii cântăreței columbiene Shakira sunt din nou fericiți după ce artista a demonstrat că s-a recuperat 100%, relatează online ziarul spaniol Estrella Digital. Shakira postat pe contul său de Instagram două înregistrări în care este văzută cântând, demonstrând astfel că operația la corzile vocale a reușit și este gata să-și reia turneul.
Una din înregistrări este însoțită de postarea: „Pentru fanii mei care nu m-au lăsat niciodată să cad prea mult și care mă ajută să mă ridic”. Este chiar unul din versurile ce pot fi auzite în acest cântec oferit cadou fanilor pentru mesajele lor de susținere și care i-au readus artistei zâmbetul pe buze. Un alt prilej de bucurie pentru Shakira este câștigarea unui premiu Grammy pentru cel mai bun album latin pop, „El Dorado”, la gala care a avut loc la 28 ianuarie.
Shakira a primit de asemenea 12 nominalizări la Latin Billboard Awards, între care și pentru cel mai bun cântec latino, „Chantaje” (interpretat cu Maluma). „Mulțumesc pentru aceste nominalizări”, scrie ea într-o imagine în care postează lista premiilor la care optează și care vor fi decernate la 26 aprilie în Las Vegas. Shakira a fost nevoită să-și suspende la sfârșitul anului trecut lansarea turneului său ‘El Dorado’, din cauza unei hemoragii la corzile vocale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here