MOARTEA unei rude, invocată de un tânăr care a tâlhărit angajata unei firme de pompe funebre

0
768


    Un tânăr de 27 de ani, din orașul Odobești, va fi judecat la Judecătoria Focșani într-un dosar în care este acuzat de tâlhărie. El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, fapta fiind comisă în ziua de 8 ianuarie a.c.
    Tânărul a ieșit din pușcărie pe 12 decembrie 2017, fiind liberat condiționat. În ziua de 8 ianuarie a.c, el a ajuns de la Odobești la Focșani, cu un microbuz. A venit în municipiu cu scopul de a-și lua niște haine, având la el suma de 75 de lei. Când a ajuns în Focșani, tânărul s-a oprit la un bar și a consumat alcool, cheltuind 30 de lei din banii pe care îi avea la el. Pentru că ce-i rămăsese nu-i prea mai ajungea de nimic, s-a gândit că poate face rost de ceva bani furând.
    A luat-o la pas prin municipiu, iar în momentul în care a ajuns în zona unui hipermarket de pe strada Brăilei a intrat într-un magazin de pompe funebre sub pretextul că vrea să cumpere diferite obiecte pentru o rudă decedată. În magazin, tânărul a intrat în discuție cu vânzătoarea, solicitându-i acesteia în mod fictiv diferite articole. În timpul discuțiilor purtate cu vânzătoarea, tânărul a observat că pe birou era o sumă de bani. Profitând de faptul că persoana vătămată scria o panglică atașată unei coroane, inculpatul s-a dus către biroul pe care erau banii, moment în care a și împins-o pe femeie. A luat banii și în timp ce se pregătea să iasă din magazin a împins-o din nou pe persoana vătămată, care a încercat să-l oprească.
A reușit să iasă din magazin și s-a dus direct la microbuz, cu care a plecat către Odobești. Ajuns aici, tânărul s-a pus pe cumpărături, cheltuind toți banii. Nu s-a bucurat prea mult de ce și-a cumpărat, pentru că a fost identificat de polițiști și luat la audieri. Apoi, el a fost arestat preventiv. Femeia tâlhărită se constituie parte civilă în dosar cu suma de 500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here