VIDEO și GALERIE FOTO: Adunare Eparhială a Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei

0
828


Membrii Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei s-au întrunit, joi, 1 februarie 2018, în ședință de lucru. Evenimentul a avut loc în Aula brâncovenească a Palatului arhiepiscopal din Buzău, sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ciprian. În deschidere, a fost oficiată o Te Deum, în Catedrala Voievodală „Adormirea Maicii Domnului”, la care au participat ierarhul locului, consilierii și inspectorii eparhiali, precum și membrii forului bisericesc.


 
În cadrul ședinței Adunării Eparhiale, au fost analizate, susținute și aprobate rapoartele generale anuale ale sectoarelor Administrației arhiepiscopale și s-au trasat obiectivele pentru anul 2018. Documentele evidențiază activitatea desfășurată, pe parcursul anului trecut, în toate domeniile de manifestare a vieții bisericești – pastoral-misionar, cultural-educațional, social-filantropic și administrativ-gospodăresc – la nivelul județelor Buzău și Vrancea.
Întâlnirea s-a încheiat cu vizionarea filmului Retrospectiva anului 2017, în Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, realizat de Sectorul Comunicații Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here