Premierul Mihai Tudose a DEMISIONAT

0
1150


    Premierul Mihai Tudose a demisionat luni seară, în ședința Consiliului Național Executiv PSD, în condițiile în care membrii CEx al PSD au votat retragerea sprijinului politic acordat Guvernului. Au fost patru voturi împotriva retragerii sprijinului politic și patru abțineri, conform presei centrale. Vicepremierul și ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, ar urma să preia conducerea interimară a Guvernului, conform celor mai recente informații, scrie antena3.ro.
    „Plec cu fruntea sus”, a spus premierul Mihai Tudose la ieșirea din sediul PSD. El a declarat că nu va asigura interimatul în fruntea Guvernului.
Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a declarat, la rândul său, aseară, la ieșirea din sediul PSD, că „lipsa de comunicare naște monștri”. Întrebat ce i s-a reproșat premierului Mihai Tudose, Oprișan a declarat că „nu au fost chestiuni de substanță, de fond pentru că guvernul a avut creștere economică, a mărit pensii, salarii”. „Am o relație foarte bună cu Partidul Social Democrat”, a mai spus Marian Oprișan.
    Marți, la ora 11.00, va avea loc o nouă ședință a Comitetului Executiv PSD care va decide cine va fi propunerea pentru funcția de premier, a declarat parlamentarul Claudiu Manda, scrie Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here