Vrâncean de 27 de ani, arestat preventiv după ce a tâlhărit o focșăneancă

0
872


    Un tânăr de 27 de ani, din Odobești, care a fost reținut joi, după ce a tâlhărit o femeie din municipiul Focșani. Vineri, el a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 
Potrivit reprezentanților Biroului de Presă al IPJ Vrancea, tânărul ar fi comis fapta în urmă cu trei zile. „La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani, în urma activităților specifice desfășurate, au identificat un bărbat, de 27 ani, din orașul Odobești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie la data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 13.05, asupra unei femei din municipiul Focșani. Față de cel în cauză a fost luată măsura reținerii, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.
Vineri, bărbatul a fost prezentat la Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă. El a primit mandat pentru 30 de zile. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului H(…) PAUL TRAIAN, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie (…) (persoană vătămată P(…) Gabriela), pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 12.01.2018 până la 10.02.2018, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. (…) cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu (…), în cuantum de 130 lei, se va avansa din fondurile Ministerului Justiției. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 12.01.2018, ora 13.40”, este decizia magistraților de la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here