Julia Louis-Dreyfus a finalizat ședinţele de chimioterapie

0
361


Actrița americană Julia Louis-Dreyfus, cunoscută pentru rolurile interpretate în serialele de comedie „Seinfeld” și „Veep”, a anunțat prin intermediul unui mesaj publicat pe contul ei de Instagram că a încheiat cu succes ședințele de chimioterapie pe care le-a urmat după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar în luna septembrie, informează contactmusic.com. Artista, în vârstă de 56 de ani, a dezvăluit în septembrie 2017 că a fost diagnosticată cu cancer mamar. După un tratament îndelungat, vedeta americană a anunțat joi seară că a terminat ședințele de chimioterapie și speră că boala nu va recidiva.
Pentru a sărbători acest moment, cei doi fii ai actriței – Henry, în vârstă de 25 de ani, și Charlie, în vârstă de 20 de ani – au înregistrat un scurt videoclip în timpul căruia dansează și mimează versurile cântecului „Beat It”, interpretat de legendarul Michael Jackson. Julia Louis-Dreyfus a distribuit această înregistrare video pe contul ei de pe rețeaua de socializare Instagram. „Băieții mei frumoși au făcut acest clip pentru mine, astăzi, ultima mea zi de chimioterapie. E minunat, nu-i așa? Nu-i așa că sunt drăguți?”, a scris actrița în mesajul care însoțește acea înregistrare video.
Actrița a dezvăluit diagnosticul ei de cancer în septembrie tot prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram. Cu acea ocazie, ea și-a îndemnat fanii să o ajute în lupta pentru eradicarea „tuturor cancerelor” și pentru „a face din asigurarea medicală universală o realitate”. „Una din opt femei este diagnosticată cu cancer mamar. Astăzi, eu sunt una dintre ele. Vestea bună este că eu beneficiez de cel mai glorios grup de sprijin și de o familie și prieteni iubitori, dar și de o asigurare medicală fantastică, grație sindicatului în care sunt înscrisă. Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase. Haideți să luptăm împotriva tuturor cancerelor și să facem din asigurarea medicală universală o realitate”, a scris vedeta americană în acel mesaj.
În octombrie, Julia Louis-Dreyfus a dezvăluit că a finalizat a doua sesiune de chimioterapie și le-a spus fanilor că nu glumește atunci când vine vorba să lupte împotriva acestei boli. Cu acea ocazie, vedeta a publicat pe rețelele de socializare o fotografie care o prezintă cu o mustață desenată cu creionul. Fotografia a fost însoțită de un mesaj ce a inclus câteva versuri mobilizatoare din cântecul „Roar” interpretat de Katy Perry.
Julia Louis-Dreyfus, născută pe 13 ianuarie 1961, este o actriță americană de comedie care s-a remarcat în emisiunea de satiră „Saturday Night Live”. A devenit celebră grație rolurilor interpretate în serialele de televiziune „Seinfeld”, „The New Adventures of Old Christine” și „Veep”. De-a lungul anilor, a câștigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv 11 premii Primetime Emmy (opt pentru interpretare și trei pentru producție), un Glob de Aur și șapte premii decernate de Screen Actors Guild. Are o stea care îi este dedicată pe Walk of Fame din Hollywood începând din 2010, iar în anul 2016 a fost inclusă pe lista celor mai influente 100 de persoane din lume întocmită de revista Time.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here