GALERIE FOTO: Volei – Fetele Focșaniului au revenit de la munte!

0
521


    Voleibalistele de la CSM Focșani 2007 au revenit joi după amiază din cantonamentul de la Gheorgheni și vineri au făcut primul antrenament de acasă al anului. La ședința de pregătire au participat jucătoarele care erau în lot la ultimul meci din prima parte a campionatului, cărora li s-au adăugat junioara Cătălina Ciubotaru și voleibalistele nou venite de la Știința Bacău, Roxana-Mihaela Lupu și Karina-Iuliana Gorbe la care au fost evidente, în timpul antrenamentului, calitățile ce l-au determinat pe profesorul Marian Rădulescu să propună transferarea acestora la CSM Focșani 2007.
    Talentata junioară Lavinia Ifrim a obținut dezlegare pentru dublă legitimare la CS B.P. Hașdeu și va putea, astfel, juca mai mult decât ar putea-o face doar în campionatul senioarelor. 
    Echipa Focșaniului va începe a doua parte a campionatului săpătămîna viitoare, la 20 ianuarie, când va juca la Piatra Neamț, cu CSM Unic, apoi va întâlni, tot în deplasare, pe CSU Galați la 27 ianuarie urmând să se revină în sala LPS pe 3 martie pentru întâlnirea cu CTF Mihai I București. „La Gheorgheni am reușit să facem o foarte bună pregătire pentru că am avut o vreme ce ne-a permis să lucrăm în aer liber pentru acumulări fizice, am avut la dispoziție sala din Lăzarea într-un program pe care ni l-am dorit și am avut posilitatea să facem o bună recuperare la bazin. Acum vom lucra pentru integraea în joc a voleibalistelor pe care le-am transferat și care ne vor ajuta să creștem mult forța de joc”, mi-a spus profesorul Marian Rădulescu.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here