Cea de-a doua parte a aventurilor ursuleţului Paddington este lansată pe marile ecrane

0
362


Filmul „Paddington 2”, continuarea aventurilor simpaticului ursuleț animat britanic la Londra, are premiera la sfârșitul acestei săptămâni în cinematografele din SUA și Canada, alături de filmele de acțiune „The Commuter” și „Proud Mary” și de animația „Condorito: The Movie”, conform IMDb. Aceste filme vor încerca să detroneze „Jumanji: Welcome to the Jungle”, continuarea celebrului lungmetraj de comedie „Jumanji” din 1995, care, după ce a pătruns în box office pe locul doi, a urcat săptămâna trecută pe primul loc. Pe primele poziții ale topului încasărilor de săptămâna trecută s-au mai poziționat filmele „Insidious: The Last Key”, cel de-al patrulea opus din franciza horror „Insidious”, și respectiv superproducția „Star Wars: The Last Jedi”.
În ceea ce-l privește pe simpaticul ursuleț Paddington, mare amator de marmeladă, după aventurile din primul film al seriei când a cunoscut Londra, acesta a devenit practic un membru al familiei Brown și o figură populară în comunitatea locală. Paddington trebuie să facă rost de bani pentru a-i face un frumos cadou mătușii Lucy, care împlinește 100 de ani, însă cadoul îi este furat, ceea ce declanșează o serie de noi aventuri, presărate cu cel mai bun umor englezesc. Regizorul Paul King i-a adus împreună în acest film pe Ben Whishaw, Hugh Grant, Hugh Bonneville și Sally Hawkins.
Filmul „The Commuter”, în regia lui Jaume Collet-Serra, prezintă cazul unui om de afaceri, Liam Neeson, care ajunge amestecat într-o conspirație criminală în timp ce face naveta spre casă de la muncă. Alături de Liam Neeson în acest film mai pot fi urmăriți actorii Vera Farmiga, Patrick Wilson și Jonathan Banks. Thriller-ul de acțiune „Proud Mary”, în regia lui Babak Najafi, spune povestea unei ucigașe plătite, Mary (Taraji P. Henson) care lucrează pentru o familie mafiotă din Boston, și a cărei viață se schimbă complet după ce întâlnește un copil în contextul unui asasinat ratat. În film mai joacă Billy Brown, Jahi Di’Allo Winston și Neal McDonough.
Animația „Condorito: The Movie” se adresează întregii familii, la fel ca și „Paddington 2”, și promite să-i poarte pe spectatori într-o aventură pentru salvarea planetei de un extraterestru malefic. Filmul este regizat de Alex Orrelle și Eduardo Schuldt, iar vocile personajelor principale sunt interpretate de Omar Chaparro, Jessica Cediel, Cristián de la Fuente și Jey Mammon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here