Burleanu: Voi candida la următoarele alegeri pentru președinţia FRF

0
342


Actualul șef al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, și-a anunțat oficial, vineri, într-o conferință de presă, candidatura la alegerile pentru președinția FRF programate la 18 aprilie, precizând că și-a început deja campania electorală. „Voi candida la aceste alegeri. Åži nu numai că voi candida, dar voi și câștiga. Pentru că îi cunosc pe membrii FRF mai bine decât orice alt candidat. Nu îmi este teamă de niciun posibil candidat și nu mă voi retrage din această campanie. Pentru că membrii FRF și-au dorit o schimbare în 2014. Un mesaj de susținere am primit chiar azi din partea majorității membrilor Comitetului Executiv. Eu de astăzi intru în campanie electorală”, a spus el.
Burleanu susține că nu a fost pus la conducerea FRF în 2014 de către clasa politică din România, așa cum anumite „grupuri de interese” au insinuat în mai multe rânduri de la începutul mandatului său. „De când sunt președinte al FRF mi s-a dat această etichetă că am fost pus aici de către clasa politică. Dar eu de dinainte de alegerile din martie 2014 nu am avut nicio întâlnire cu niciunul dintre liderii politici din România, deși puteam să o fac. Dar nu am dorit să avem nicio imixtiune a politicului în fotbal. Eu sunt pregătit de aceste alegeri încă din 6 martie 2014, pentru că atunci a început campania împotriva actualei conduceri a Federației Române de Fotbal. A fost o campanie foarte puternică a multor grupuri de interese care au fost deconectate în această perioadă de la selecții, de la achiziții, de la călătoriile cu avionul ale echipei naționale, de la comisioanele din spatele transferurilor și așa mai departe”, a menționat președintele.
Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a stabilit, vineri, ca alegerile pentru președinția FRF să aibă loc în cadrul Adunării Generale din 18 aprilie. Conform Statului FRF, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este cu 15 zile înainte de data alegerilor.
Răzvan Burleanu conduce Federația Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câștigat alegerile pentru președinție în dauna celorlalți trei candidați: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian și Sorin Răducanu. Conform Statului FRF, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este cu 15 zile înainte de data alegerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here