Adolescent de 17 ani, amendat pentru delicte silvice

0
1580


La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Străoane au acționat pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori. Astfel, un bărbat, de 46 ani, din localitate, a fost depistat în flagrant, în timp ce tăia 15 arbori specia salcâm dintr-o suprafață de pădure de pe raza localității. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere și furt de arbori.

Tot în cursul zilei de 11 ianuarie a.c., polițiștii au sancționat contravențional un tânăr, de 17 ani, din orașul Panciu, cu amendă în valoare de 500 lei, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Reghiu au identificat un bărbat, de 41 ani, bănuit că ar fi tăiat ilegal și sustras mai mulți arbori de diferite esențe, din proprietatea teren fâneață, ce aparține unui bărbat din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere și furt de arbori.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here