Seal o acuză pe Oprah că a „ignorat zvonurile” legate de Harvey Weinstein

0
337


Artistul britanic Seal o acuză pe vedeta TV Oprah că a „ignorat zvonurile” legate de Harvey Weinstein și crede că aceasta poate fi considerată un exemplu de „ipocrizie Hollywoodiană” după discursul său de la Globurile de Aur, notează Daily Mail. Interpretul hitului „Kiss From a Rose” susține că vedeta a știut despre zvonurile din jurul lui Harvey Weinstein, dar nu a făcut nimic în această privință. Criticile sale survin după ce Oprah a rostit duminică seara un discurs inspirațional, dedicat situației femeilor abuzate sexual și mișcării „MeToo”, pe care unii îl văd ca pe un posibil discurs de campanie, în condițiile în care Oprah ar viza o candidatură la președinția SUA în 2020.
Pentru a-și dovedi spusele, Seal a postat pe Instagram o memă compusă din două poze, plasate una sub alta, cu Oprah și Harvey Weinstein, pe care se poate citi textul „Când ai făcut parte din problemă zeci de ani … dar dintr-o dată toți cred că tu ești soluția”. Sub memă, artistul în vârstă de 54 de ani a postat un text ironic la adresa lui Oprah: „Ai auzit zvonurile, dar nu ai avut nicio idee că de fapt agresa în serie tinere actrițe, care la rândul lor nu aveau idee în ce au intrat”, alături de hashtagul „#SanctimoniousHollywood”. Comentariul său a declanșat însă mai multe comentarii negative, unii utilizatori întrebându-se dacă Seal știa sau nu de acuzațiile împotriva lui Weinstein.
Artistul, căsătorit în trecut cu modelul Heidi Klum, a fost de altfel invitat la emisiunea lui Oprah, unde aceasta i-a făcut o surpriză, chemând-o în platou pe o soră cu care acesta pierduse legătura, în 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here