Un hotel de gheaţă inspirat din seria ”Game of Thrones” a fost deschis în Finlanda

0
357


Fanii seriei ”Games of Thrones” care au trăit acțiunea din Nordul înghețat timp de șapte sezoane au acum ocazia să se cazeze într-un hotel de gheață inaugurat recent în SnowVillage (Satul de Zăpadă) din Kittilä, Finlanda, având ca inspirație lumea creată de George R. R. Martin. Lapland Hotels a construit în cadrul SnowVillage un hotel realizat în întregime din gheață și zăpadă, în colaborare cu HBO Nordic, o companie subordonată HBO, relatează People.
Hotelul a fost ridicat în doar o lună, la construcția sa participând sculptori în gheață profesioniști din Rusia, Ucraina, Polonia și Letonia, iar tematica a fost inspirată de serialul ”Game of Thrones”. Camerele au ca inspirație lumea din seria ”Game of Thrones”, precum Hall of Faces, templul din Braavos dedicat Zeului cu mai multe chipuri, un tron înghețat străjuit de Munte și un tobogan de gheață în formă de dragon. Hotelul are 24 de camere, dintre care zece sunt apartamente, fiecare având sculpturi de gheață unite încastrate în pereții de gheață.
Oaspeții hotelului care doresc să se bucure de această experiență deosebită au nevoie de haine de iarnă corespunzătoare deoarece temperatura din interior este situată în jurul valorilor de minus 2 – minus 5 grade Celsius, indiferent de temperatura exterioară, conform laplandhotels.com. Taxa de intrare în SnowVillage, care se întinde pe circa 20.000 de metri pătrați, este de 18 dolari, iar prețul unei camere este de 200 de dolari pe noapte.
În SnowVillage există, de asemenea, un cinematograf, iar oaspeții pot lua masa într-un restaurant înghețat, cu un bar de gheață. SnowVillage, situat la circa 200 de kilometri deasupra Cercului Arctic, a fost construit în sezonul 2017-2018 pentru a 17-a oară. Hotelul este deschis până la 8 aprilie deoarece, până la urmă… vine vara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here