ULTIMA ORĂ! Buzău: Un vrâncean, implicat într-un accident cu patru răniți, altul prins cu viteză foarte mare

0
2916


BULETIN INFORMATIV privind evenimente și activități din perioada 5 – 7 ianuarie
(…) *
Indisciplina în trafic sancționată de polițiști/ Aproape 400 de sancțiuni contravenționale și 34 permise de conducere reținute
La acest sfârșit de săptămână, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au aplicat aproape 400 de sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate în trafic și au reținut 34 de permise de conducere. Cele mai multe dintre abaterile constatate au fost săvârșite de conducători auto, 155 care nu au respectat regimul legal de viteză, 28 care au condus autoturisme cu diferite defecțiuni tehnice, 29 care nu au utilizat centura de siguranță, dar și 8 care au oprit sau staționat în alte locuri decât cele permise.
Cea mai mare viteză – 117 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 41 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN 2 E 85, pe raza localității Limpeziș.
Permisele de conducere au fost reținute conducătorilor auto care au depășit cu peste 50 de km/h limitele legale de viteză, au condus autovehiculele sub influența alcoolului, nu au respectat semnificația culorii roșii a semaforului ori s-au angajat în efectuarea unor depășiri neregulamentare.
Pentru abaterile constatate în trafic polițiștii rutieri au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale și pietonilor care s-au angajat neregulamentar în traversarea drumului public sau bicicliștilor și căruțașilor care nu au respectat normele de circulație.
Valoarea totală a sancțiunilor este de peste 133.000 lei.
Totodată, polițiștii au întocmit și 6 dosare penale care au vizat conducerea autoturismelor sub influența alcoolului, conducerea unor autovehicule neînmatriculate sau fără a poseda permis de conducere.
* (…)
Accident de circulație
La data de 5 ianuarie a.c., poliția a fost sesizată despre producerea unui accident de circulație pe DJ 202, în afara municipiului Rm. Sărat.
Din primele verificări efectuate de echipa de cercetare la fața locului a rezultat că un vrâncean în vârstă de 34 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe direcția Râmnicu Sărat către Colibași, a acroșat un atelaj hipo condus în aceeași direcție de un bărbat de 43 de ani, din Ialomița și care nu era semnalizat corespunzător.
Din eveniment a rezultat rănirea a patru minori aflați în atelaj, care au fost transportați la spital.
În cauză s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările.
Respectați regulile de circulație!
COMPARTIMENTUL RELAÅ¢II PUBLICE
IPJ Buzău
8 ianuarie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here