Judecătoarea Cimpoeru rămâne președintă la Judecătoria Panciu

0
839


Magistratul Daniela Cimpoeru va conduce în continuare Judecătoria Panciu. Ea a obținut cea mai mare notă la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel.
    Conform rezultatelor finale postate pe site-ul INM, judecătoarea Cimpoeru a obținut 6,21 la proiect și 8,40 la proba scrisă, având nota finală de 7.305. Nota ei a fost mai mare decât cea a contracandidatei sale, judecătoarea Niculina Stoiciu.
    Au fost publicate și rezultatele finale în cazul procurorilor care au participat la concursul pentru ocuparea funcțiilor de conducere de la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii. Așa cum Monitorul de Vrancea a mai scris, parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea va fi condus de la începutul anului viitor de procurorul Victoria Bîrsan, care a obținut nota 9,10 la proiect și 9,20 la testarea scrisă, având nota finală 9,15. Ea va face echipă cu procurorul Marinela Arginteanu, care va fi prim-procuror adjunct, obținând nota 9,09 la proiect și 7,80 la testarea scrisă, având nota finală 8,44.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here