ULTIMA ORĂ! 12 percheziții efectuate de polițiști, în această dimineață, la contrabandiști de țigări

0
2395


În această dimineață, sub coordonarea Serviciului Investigarea Criminalității Eonomice, polițistii vrânceni au efectuat 11 percheziții domiciliare pe raza județului Vrancea și o percheziție domiciliară în municipiul Bârlad, județul Vaslui, la locuintele mai multor persoane bănuite de deținerea și comercializarea ilicită de țigarete și produse din tutun.
La data de 21 decembrie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județene Vrancea au efectuat 12 percheziții, în județele Vrancea și Vaslui, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.
Activitățile s-au desfășurat în cadrul a 8 dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări. 
În urma perchezițiilor efectuate au fost indisponibilizate 19 000 țigarete. 
De asemenea, au fost ridicate peste 800 articole pirotehnice deținute cu încălcarea prevederilor Legii  126/1995 rep.
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale precum și pentru stabilirea și recuperarea prejudiciului cauzat bugetului de stat.
La acțiune au participat luptătorii Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Vrancea și Vaslui precum și jandarmi din cadrul I.J.J. Vrancea.
Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here