VIDEO: Două femei, noră și soacră, găsite inconștiente în baie, au fost declarate DECEDATE după ce manevrele de resuscitare au eșuat

0
17479


Două femei din satul Hângulești, comuna Vulturu, au fost găsite inconștiente, miercuri seară, în baia locuinței. Detașamentul de Pompieri Focșani a intervenit cu echipajul unei ambulanțe SMURD. De asemenea, la fața locului a ajuns o ambulanță C cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ). Conform primelor informații, Camelia F., de 40 de ani, își ajuta soacra, pe Ioana F., de 83 de ani, să facă baie. Acestea ar fi fost găsite inconștiente de băiatul de 15 ani al Cameliei F.. Au fost aplicate manevre de resuscitare în cazul ambelor persoane, dar, din păcate, acestea nu au avut succes, femeile fiind declarate decedate de către medicul SAJ Vrancea. Cel mai probabil, cele două femei s-au intoxicat cu gaze de la o butelie. Cadavrele au fost transportate aseară la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. 

UPDATE!
Agent principal Paula Enache, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea, ne-a declarat că a fost întocmit dosar de moarte suspectă în cazul celor două femei. În ceea ce privește cauza morții, agent principal Enache ne-a spus că sunt informații care fac parte din raportul medicilor legiști, iar expertiza medico-legală nu poate fi făcută publică decât cu acordul familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here