GALERIE FOTO: Polițiștii vrânceni au donat sânge pentru colegul lor sucevean, rănit cu o sabie în timpul unei percheziții

0
541


    Polițiștii de la Rutier și luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) au mers ieri dimineață la Centrul de Transfuzii Sanguine Focșani ca să doneze sânge pentru colegul lor atacat cu o sabie și rănit în timpul unei percheziții domiciliare la Rădăuți, județul Suceava. Ieri, medicii din Iași erau în continuare ”extrem de rezervați” privind starea de sănătate a polițistului rănit. „Pacientul a petrecut noaptea la Terapie Intensivă. Este intubat, ventilat, pe suport volemic. Este în stare gravă în continuare din cauza severității lezionare și posibilelor complicații”, a declarat pentru AGERPRES dr. Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul de Neurochirurgie Nicolae Oblu din Iași.
    Polițiștii vrânceni vor continua să meargă și în zilele următoare să doneze sânge. „Luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea s-au mobilizat în cursul acestei dimineți (ieri-n.r.) și au mers la Centrul Județean de Transfuzii Sangvine din municipiul Focșani pentru a dona sânge, atât pentru colegul ultragiat în localitatea Rădăuți dar și pentru rezerva unităților medicale. Pe această cale, polițiștii vrânceni îndeamnă toți cetățenii care îndeplinesc condițiile necesare, să facă acest gest umanitar, să ofere „un strop de viață” semenilor greu încercați” au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.
Reamintim că un polițist de la Serviciul de Acțiuni Speciale Suceava a fost grav rănit marți dimineață, după ce a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziții ce se desfășura la Rădăuți, potrivit IGPR. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale, fiind efectuate opt percheziții domiciliare. La una dintre locuințele percheziționate, în Rădăuți, una dintre persoanele vizate l-a atacat și rănit cu o sabie pe agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, „rănindu-l foarte grav la cap și braț”, conform IPJ Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here