Mălina-Andreea Aciu, de la CSM Focșani 2007, cea mai bună șahistă U 16 din țară la rapid și blitz!

0
425


Trei dintre șahiștii legitimați la CSM Focșani 2007 – Mălina-Andreea Aciu, Anamaria Rață și Sebastian-Ștefan Ciobanu, au luat startul la Campionatul național de șah rapid, blitz și dezlegări care a fost organizat la București, în perioada 1-3 decembrie, de Federația Română de Åžah în colaborare cu Asociația Alter MOVE și Euro Hotel Grivița.
Fosta multiplă campioană a României și și de trei ori vicecampioana Europei la blitz și rapid în 2016 (foto), Mălina-Andreea Aciu, și-a reconfirmat clasa și a reușit să se claseze pe primul loc între concurentele U 16 atât la șah rapid cât și la blitz!
La șah rapid, Mălina a intrat în concurs pe poziția a 20-a, fiind devansată de sportive cu ratinguri impresionante, dar a terminat concursul pe locul al patrulea, la general și primul la U 16, cu șase puncte din nouă runde, ceea ce i-a adus un plus de 80 puncte ELO.
La blitz, sportiva de la CSM Focșani 2007 a început concursul tot de pe poziția a 20-a și a încheiat competiția pe locul al optulea la general și primul la U 16, cu șase puncte din nouă runde, cu un plus de 48 puncte ELO.
Anamaria Rață a intrat în concurs pe poziția a 23-a la rapid și a terminat pe locul 16 la general și al doilea la U 14, cu cinci puncte din nouă posibile și un plus de 33 la ELO.
La blitz, Anamaria a avut la start poziția a 26-a, a terminat pe locul 28 la general și al patrulea la U 14, cu patru puncte și un plus de 2 puncte ELO.
Sebastian-Ștefan Ciobanu a încheiat competiția de șah rapid pe locul al zecelea la U 12 și 85 la general, cu patru puncte din nouă runde, și un plus de 35 puncte ELO, după ce a început concursul pe poziția 101. La blitz, Sebastian-Ștefan Ciobanu pe s-a clasat pe locul 116 la general și 13 la U 12, cu 3 puncte din nouă și un plus de 9 puncte la ELO, după ce la start avusese poziția 119. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here