Lecție de siguranță rutieră pentru elevii Centrului Elena Doamna

0
392


Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Acest eveniment este marcat la nivel mondial de 25 ani, pe data de 3 decembrie, potrivit Proclamației Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite. Ziua de 3 Decembrie – Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități are ca principal obiectiv promovarea înțelegerii problemelor cu care se confruntă persoanele cu dizabilități, precum și menținerea demnității și a tuturor drepturilor acestora.
Această zi a fost marcată și de către polițiștii Compartimentului Analiză și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea care au vizitat copiii din cadrul Centrului Școlar Pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” din municipiul Focșani, în cadrul proiectului „Siguranța acasă și pe stradă”. Astfel, polițiștii vrânceni au împărtășit celor peste 50 de copii prezenți la întâlnire sfaturi utile privind siguranța rutieră dar și recomandări pentru „Siguranță de nota 10”, la școală sau acasă.
La final, polițiștii le-au vorbit celor mici și despre modalitatea de accesare a serviciului de urgență 113, special creat pentru persoanele cu dizabilități, serviciu funcțional la nivel național.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here