PTB: Persoană reținută de procurori după ce ar fi încercat să ofere 5.000 de euro pentru uciderea unui bărbat

0
740


Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au reținut marți o persoană care ar fi încercat să ofere mai multor oameni 5.000 de euro pentru a-i determina să omoare un bărbat în vârstă de 48 de ani.
Potrivit unui comunicat al PTB, marți, procurori criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a inculpatului N.M.C. pentru încercarea de a determina săvârșirea unei infracțiuni. „Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent a rezultat faptul că, în perioada 27 octombrie — 10 noiembrie, inculpatul ar fi încercat să determine mai multe persoane prin corupere (oferirea sumei de 5.000 de euro) să comită infracțiunea de omor împotriva unui bărbat în vârstă de 48 de ani. Inculpatul ar fi cerut unuia din martorii în cauză ca, personal sau prin intermediul altor persoane cunoscute de acesta din urmă, să exercite acte de violență extremă asupra acestei persoane”, se precizează în comunicat.
Sursa citată informează că cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here