Bătaie între colegi, la sediul unei firme de proiectare de drumuri din Focșani

0
1911


Un bărbat de 29 de ani, din Focșani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, acuzat fiind de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
    Conform rechizitoriului întocmit de procurori, fapta a fost comisă în ziua de 15 iunie, în timp ce inculpatul și partea vătămată se aflau la sediul unei societăți din municipiul Focșani. Victima a fost lovită cu pumnul în zona ochiului stâng. De altfel, bărbatul lovit este coleg de serviciu cu inculpatul.
    Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la faptul că directorul firmei, ce are ca obiect de activitate proiectare de drumuri, i-ar fi cerut victimei să verifice un proiect la care lucra inculpatul. Proiectul viza reabilitarea și modernizarea sediului unei grădinițe și trebuia predat urgent. Urmare a unor nereguli constatate, inculpatul a fost chemat să dea explicații, moment în care acesta s-a supărat și l-a lovit cu pumnul în zona ochiului pe colegul său, cauzându-i leziuni pentru care medicul legist a dispus acordarea a 8-9 zile de îngrijiri medicale. 
Conform victimei și martorilor, în momentul în care a fost lovită, partea vătămată purta ochelari, iar una dintre lentile s-a spart, ciobul intrând în pleoapă. Victima nu s-a constituit deocamdată parte civilă în dosar, precizând că va face acest lucru în cursul cercetării judecătorești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here