Președintele TLDE România, în vizită la organizația vrânceană

0
1915


Sfârșitul săptămânii trecute a fost plin de activitate politică atât la nivel național cât și la nivel județean pentru echipa TLDE Vrancea! Vineri, 24.11.2017, tinerii din filiala Vrancea au avut o întâlnire cu președintele TLDE România, Claudiu Daniel Catana, secretarul general Boțonea Mădălin și cu vicepreședintele, secretar de stat în Ministerul Comunicării Publice și Dialogului Social, Bogdan Lazăr.
La această întâlnire a participat conducerea ALDE Vrancea. „Îi felicit pe tinerii din organizația noastră pentru decizia de a se mobiliza și organiza astfel de întâlniri. ALDE Vrancea a fost, este și va fi alături de tinerii din organizația noastră, îi va susține și motiva în activitatea politică. Felicit întreaga organizație de tineret pentru implicare și determinarea de care dau dovadă în activitatea politică”, a fost mesajul lui Ionel Cel Mare, președintele ALDE Vrancea.
Totodată, în weekend președintele TLDE Vrancea, vicepreședinte în biroul național TLDE, a participat la ședința biroului permanent național TLDE care a avut loc la Piatra Neamt, ședință la care din partea conducerii ALDE au participat doamna Liliana Mincă, președinte ALDE Botoșani, și vicepreședinte ANPC, Asaftei Ion, președinte ALDE Neamț și vicepreședinte al consiliului județean Neamț, precum și secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Ciprian Roșca.

Biroul de presă ALDE Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here