Primăria Golești va ajuta familia femeii accidentate mortal de un tir și o Skoda

0
950


 Femeia de 36 de ani, care a murit luni seară, după ce a fost accidentată de un tir și apoi de o Skoda, muncea ca și îngrijitoare la o grădiniță, iar soțul lucra ocazional, potrivit primarului comunei, Alexandru Zar. Femeia avea două fiice, ambele minore și o casă construită recent, pe care se chinuia împreună cu soțul său  să o finiseze.
    Luni seară, femeia și soțul său mergeau împreună cu un cumătru la un cumnat, unde intenționau să vândă o junincă, pentru a avea bani de sărbători.
Primăria Golești intenționează să ajute familia cu o sumă de bani pentru a cumpăra sicriul și alte lucruri necesare înmormântării.
     „La data de 21 noiembrie a.c., ora 17.58, o femeie, de 36 de ani, din comuna Golești, s-a angajat în traversarea DN2 E85 prin loc nepermis, moment în care a fost acroșată de un autocamion, condus de un bărbat de 35 de ani, din județul Ilfov, care se deplasa pe direcția Focșani – Râmnicu Sărat. În urma impactului, victima a fost proiectată pe carosabil, pe sensul opus de mers, unde a fost acroșată de un autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani, din județul Bacău. În urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul femeii de 36 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal”, a declarat agent principal Paula Enache, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here