Un adolescent a furat o borsetă cu 3 mii de lei dintr-o locuință; un copil a furat peste 8 mii de lei dintr-o autoutilitară

0
2121


Autorul unui furt din locuință prins de polițiști
La data de 16 noiembrie a.c., ora 07.00 polițiștii din municipiul Focșani au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 37 ani, din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea de 15/16 noiembrie a.c., persoane necunoscute, prin escaladare și forțarea unei ferestre, au pătruns în locuința sa, situată la etajul I, iar din interior i-au sustras o borsetă în care se aflau mai multe documente și suma de aproximativ 3.000 lei. În urma verificărilor efectuate a fost identificat autorul în persoana unui minor în vârstă de 16 ani, din comuna Cîrligele, județul Vrancea, prejudiciul creat prin săvârșirea infracțiunii fiind recuperat în totalitate. Autorul a fost reținut pentru 24 ore, urmând ca acesta să fie prezentat la parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă. În cauză fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat.

Autorul unor furturi din auto prins de polițiști
La data de 16 noiembrie a.c. polițiștii din municipiul Focșani, în urma activităților specifice desfășurate, au reușit identificarea și prinderea unui minor în vârstă de 13 ani, din orașul Mărășești, care  la sfârșitul lunii septembrie a.c. a furat un telefon mobil dintr-un autoturism și suma de 8600 lei dintr-o autoutilitară, fapte comise pe raza municipiului Focșani. Cu această ocazie s-a reușit și recuperarea sumei de 4900 lei. De asemenea, cu ocazia cercetărilor, s-a mai stabilit că minorul a mai sustras de pe raza mun. Focșani două biciclete ale căror proprietari au rămas neidentificați întrucât faptele nu au fost sesizate.

Biroul de presă al IPJ Vrancea
17 noiembrie 2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here