Gral Medical a lansat campania naţională de combatere a cancerului la sân

0
4473


Incidența cancerului mamar (pe primul loc în topul cancerelor la femei) a cunoscut în România o creștere de 15% în ultimii 4 ani și o mortalitate de 3244 decese anual (cf. Globocan), iar semnalul de alarmă dat de specialiști arată o creștere a cancerului mamar în rândul femeilor tinere.
În prezent, deși incidența este crescută în România, datorită tratamentelor oncologice moderne, cancerul la sân este curabil, însă trebuie diagnosticat timpuriu. Autoexaminarea și efectuarea periodică a unei ecografii mamare trebuie să intre în rutina oricărei femei.
Cea mai noninvazivă și accesibilă investigație de control este ecografia mamară bilaterală, deoarece este o investigație care nu iradiază. Investigațiile recomandate de medicii specialiști sunt ecografia mamară, RMN-ul la sân și mamografia (recomandată după 40-45 de ani).
Campania se desfășoară în București, Ploiești, Focșani, Pitești, Vâlcea, Sibiu și Craiova în perioada 15.11.2017 – 31.12.2017, iar pacienții pot beneficia de servicii medicale la prețuri promoționale: ecografia mamară bilaterală la jumătate de preț + reducere 25% la orice alte analize medicale recomandate de medic.
Deoarece oferta este valabilă pe o perioadă limitată de timp, iar numărul cererilor pot depăși orarul medicilor, orice programare efectuată pe perioada campaniei va fi onorată și după terminarea ei, programarile vor fi făcute în ordine cronologică.
Programările se pot efectua la call center *GRAL (*4725) / 0311.000.201 pe www.gralmedical.ro
sau vă puteți alătura comunității Gral (facebook.com/GralMedical).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here