Focșănenii, invitați să se înscrie la Clubul de Conversaţii în limba engleză de la Biblioteca Județeană

0
1261


       Dacă doriți să vă îmbunătățiți conversația în limba engleză, învățând de la un vorbitor nativ al acestei limbi, vă puteți înscrie la Clubul de Conversații în Limba Engleză „UnBlocking English” organizat de Biblioteca Județeană Duiliu Zamfirescu Vrancea. Participarea este gratuită, iar Clubul va avea câte o întâlnire pe săptămână, una adresată adolescenților și cealaltă adulților, care au cunoștințe medii de limba engleză și care pot susține o minimă conversație în această limbă. 
Clubul de Conversații în Limba Engleză își propune îmbunătățirea acestor cunoștințe și sporirea încrederii de a conversa în limba engleză și este susținut de voluntarul Bibliotecii, John Korst, din SUA, cel care a donat în anul 2008 un fond important de carte în limba engleză Bibliotecii Județene Vrancea. „În perioada 16 noiembrie – 5 decembrie 2017 așteptăm înscrierile celor ce doresc să participe și să converseze în limba engleză cu un vorbitor nativ al acestei limbi. Clubul va debuta în data de joi, 7 decembrie 2017, începând cu ora 17.00, la Centrul de formare al Bibliotecii Județene Vrancea, din strada Maior Gheorghe Sava nr. 4, iar prima întâlnire va fi una de cunoaștere și împărțire pe grupe”, se detaliază în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
Înscrierile se pot face la sediul bibliotecii sau online, completând formularul de la adresa https://goo.gl/forms/F0O132csiXPyxEJg2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here