GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională: Victorie normală! CSM Focșani 2007 a învins Politehnica Iași

0
714


Formații
CSM Focșani 2007: Marocico, Tevzadze – Ragea – 2 goluri, Gramatic, Rotaru, Hagiu, Moisă – 1, Popovici – 1, Miroiu – 4, Èšuțu – 1, Mocanu- 1, Rață – 3, Eros – 1, Sladic – 9, Năstăsie – 3.
Politehnica Iași: Pleșca, Ionică, Rareș Bursuc – 1 gol, Constantin Bursuc, Ciobanu – 1, Saulescu – 5, Chirilă, Budui – 3, Nițu – 1, Spiridon, Bulov  – 6, Carali, Vancea – 2, Chiș, Capotă – 3.

CSM Focșani 2007 a reușit duminică, 12 noiembrie, în Sala Polivalentă, a  treia victorie din campionat. Dacă precedentele jocuri cu fost câștigate în fața unor formații care acum sunt în zona play-off-ului, de această dată adversară i-a fost ultima clasată, Politehnica Iași. Una dintre formațiile cu care, așa cum arată clasamentul în acest moment, focșănenii se vor bate în play-out! Mai e mult până atunci, lucrurile se pot schimba în mai bine pentru CSM Focșani 2007, care are valoarea pentru a intra între primele opt formații ale campionatului, însă chiverniseala prinde bine! Iar punctele câștigate acum pot deveni foarte importante în primăvară.
O astfel de judecată de valoare este valabilă și pentru ieșeni, care au intrat pe terenul din Polivalentă pentru face tot ce depinde de ei ca să plece acasă cu măcar un punct! Oaspeții s-au ținut scai de gazde, au recuperat de fiecare dată atunci când au rămas în urmă cu trei goluri iar înainte de pauză aveau un gol avans: 13-12 pentru ei. Cu câteva secunde înainte de finalul primei reprize, Mocanu a fost faultat pentru un  7 metri pe care Sladic l-a transformat și în pauză s-a intrat cu 13-13.        
Arțăgoșii jucători ai Iașului au fost depășiți net la începutul părții a doua a jocului, focșănenii au dus scorul la 17-14, au avut atacul, pe care l-au risipit, și Politehnica s-a apropiat din nou la un gol: 18-17, în minutul 42. S-a făcut 21-18 în minutul 48, când profesorul Viorel Ciubotaru l-a trimis în teren pe Moisă, care a debutat pentru CSM Focșani cu gol și câteva acțiuni care au destabilizat apărarea oaspeților. În minutul 50 era 23-19, scor la care devenea limpede că focșănenii nu mai pot pierde victoria. Și nici nu au pierdut-o, pentru că au gestionat foarte bine finalul de meci și s-au impus cu 26-22. A fost victoria unui excelent joc de echipă, a dăruirii în atac și în apărare, a valorii superioare, în ultima instanță!
CSM Focșani 2007 va juca în etapa următoare, joi, 16 noiembrie, în deplasare cu Dinamo București pentru ca în etapa a 12-a, joi, 23 noiembrie, să joace tot la București, cu Steaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here