Mai multe persoane au ajuns la UPU după ce au fost bătute

0
620


Mai multe persoane au ajuns în cursul zilei de miercuri la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani, după ce au fost victime ale unor agresiuni fizice. Un tânăr din Focșani s-a prezentat cu traumatism de piramidă nazală, după ce a fost bătut. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, în urma investigațiilor medicale, tânărului i-a fost recomandat examen ORL: „N.I., bărbat în vârstă de 19 ani, din Focșani, traumatism piramidă nazală prin agresiune. Examen ORL”
    O femeie din Focșani a ajuns la UPU cu multiple traumatisme la nivelul capului și a toracelui, după ce a fost agresată fizic. „H.T., femeie în vârstă de 45 de ani, din Focșani, traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie umăr stâng, torace prin agresiune, tulburare depresivă în tratament. Pacienta nu se internează”, se arată în buletinul de presă al spitalului.
    Un tânăr  din comuna Slobozia Bradului a ajuns la UPU lovit în zona capului, după ce a fost implicat într-o agresiune: „A.N., bărbat în vârstă de 25 de ani, din Slobozia Bradului, traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă parietală stângă prin agresiune. Pacientul nu se internează”.
    Și un bărbat din județul Ilfov s-a prezentat la UPU Focșani în cursul zilei de joi, după ce ar fi fost victima unei altercații care s-a petrecut pe raza județului Buzău. „P.D., bărbat în vârstă de 42 de ani, din Ilfov, traumatism cranio-cerebral închis, hematom subdural acut prin agresiune. Bilet de trimitere neurochirugie Galați”, se arată în buletinul de presă al Spitalului județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here