Copilă de 12 ani, sedusă de prietenul care i-a promis că o ia de nevastă; ei au întreținut relații sexuale în vie

0
1768


Un tânăr de 19 ani, din comuna Bordești, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. Fata pe care a sedus-o avea 12 ani, iar fapta a fost comisă în luna noiembrie a anului 2015.
Conform celor reținute de procurori în rechizitoriu, cei doi au avut o relație din vara aceluiași an. În luna noiembrie, în timp ce se plimbau prin comună, au ajuns în zona unei plantații de viță de vie. Întrucât se aflau într-un loc mai puțin populat, băiatul i-a propus fetei să meargă cu el în vie pentru a întreține relații sexuale, iar ea a acceptat.
Ulterior s-a aflat de cele petrecute și s-a făcut sesizare la poliție. La audieri, tânărul nu a negat comiterea faptei, scuzându-se și spunând că el nu știa ce vârstă are fata. Acesta a susținut în fața anchetatorilor că știa că minora are 14 ani, nu 12 așa cum avea de fapt. Nici fata nu a negat cele petrecute și a avut și ea o explicație. Potrivit spuselor sale, a acceptat să meargă cu băiatul în vie pentru că acesta i-ar fi promis că o ia de soție.
    Băiatul nu este la prima abatere. În perioada minoratului el a mai primit o măsură educativă neprivativă de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here