Volei, Divizia A2 – Meci de antrenament pentru focșănence!

0
466


Voleibalistele senioare ale Focșaniului vor juca, sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 12.00, la Constanța, cu CS Top Volei 05. Pentru fetele antrenate de profesorul Marian Rădulescu meciul va fi mai mult de antrenament, junioarele Constanței neputând pune vreo problemă oaspetelor, mult mai experimentate și mai valoroase! Constănțencele au evoluat în prima etapă tot acasă, unde au întâlnit fosta divizionară A1 CSM Unic Piatra Neamț, în fața cărea au cedat în trei seturi – la 10, la 8 și la 15. CSM Focșani 2007 a jucat în sala LPS cu CSM București de care a trecut cu 3-1. Mâine, la finalul întâlnirii de la Constanța nu poate fi altfel decât a fost și la terminarea jocurilor din prima etapă: Top Volei, învinsă iar CSM 2007 câștigătoare.
Pentru profesorul Marian Rădulescu meciul va fi un foarte bun prilej să le trimită în teren și să le vadă la lucru într-o partidă oficială pe cele mai tinere echipiere, Lavinia Ifrim și Miruna Pușcă, pentru a le numi doar pe cele care au fost în lotul pentru întâlnirea cu CSM București, cărora li se pot adăuga și alte jucătoare foarte tinere în grupul celor care vor pleca astăzi la Constanța.
Rezultatele primei etape indică o stratificare a clasamentului seriei în formații ce pot pretinde clasarea pe primele locuri și celelelate echipe! În prima categorie intră Rapid București, CSM Unic Piatra Neamț, CSM Focșani 2007 și CSU Galați, toate învingătoare sâmbăta trecută. Aproape de acestea se poate așeza CSMedgidia, în timp ce grupările celelalte, alcătuite preponderent din junioare nu pot pretinde prea mult de la ediția de campionat care a început la 7 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here