VIDEO: Sylvester Stallone va regiza și va produce ”Creed 2”

0
398


Sylvester Stallone a anunțat luni pe Instagram că va regiza și va produce continuarea filmului despre box „Creed”, în care va avea unul din rolurile principale alături de Michael B. Jordan, relatează agenția de știri UPI. „Abia aștept să regizez și să produc Creed 2 anul viitor, în care joacă incredibil de talentatul Michael B Jordan”, a scris Stallone pe Instagram, alături de o fotografie cu el și Jordan. „Încă o rundă! #creed2 #mgm #fighting #workout #exercise #boxing”, a adăugat actorul.
„Creed”, lansat în noiembrie 2015, îl are în centru pe Adonis Creed (Jordan), fiul lui Apollo Creed din seria „Rocky”, care intră în lumea boxului antrenându-se cu Stallone, care își reia rolul Rocky Balboa. Filmul, regizat de Ryan Coogler, bazat pe un scenariu scris împreună cu Aaron Covington, a avut încasări de 173 de milioane de dolari în întreaga lume. Stallone a fost nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar la Oscaruri și a câștigat Globul de Aur la aceeași categorie pentru revenirea sa în rolul Rocky.

Stallone a scris scenariile pentru toate cele șase filme „Rocky” și a regizat „Rocky II”, „Rocky III” și „Rocky IV”, în care Apollo Creed moare în urma unei lupte cu boxerul rus Ivan Drago, jucat de Dolph Lundgren. Atât Stallone, cât și Lundgren au sugerat pe social media că personajul său va reveni în „Creed 2”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here