Nuntă mare în învățământul vrâncean. Inspectorul general adjunct, profesorul Aurel Șelaru, renunță la burlăcie

0
17082


Cel mai cunoscut burlac din învățământul vrâncean se va însura pe 21 octombrie, după ce ieri a depus actele la Starea Civilă în vederea căsătoriei civile care va avea loc în aceeași zi cu căsătoria religioasă. La finele săptămânii viitoare, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Vrancea, profesorul Aurel Șelaru, va renunța la burlăcie pentru aleasa inimii sale, Lavinia Alecsandrescu. Tânăra mireasă are 27 de ani, este asistent medical și este din Rîmnicu Sărat. Frumoasa brunetă l-a cucerit pe Aurel Șelaru în urmă cu mai bine de doi ani de zile. Cei doi își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu la Biserica ortodoxă „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Pardoși, județul Buzău, iar cununia civilă va avea loc la primăria din comuna Bordești. Alături de cei doi miri, martori ai iubirii dintre ei, în fața lui Dumnezeu, vor fi nașii Mihaela și Mihail Chiriac. Cele două familii se cunosc și prin prisma meseriei, nașa fiind colegă de cancelarie cu tânărul mire.
    Petrecerea de nuntă va avea loc într-un cadru absolut deosebit la restaurantul „Ballroom Diamond” din Rîmnicu Sărat. La început de drum, mirilor le vor fi alături aproximativ 400 de invitați, din rândul familiei, prietenilor, colegilor. Dacă despre meniu, mirele ne-a dezvăluit că va fi unul tradițional românesc, despre muzică ne-a spus că va fi o surpriză frumoasă pentru toți invitații, iar vinul nu poate fi altfel decât de calitate. De surprize nu vor avea parte numai invitații, ci și mirele care, potrivit tradiției, nu a văzut încă rochia de mireasă, special adusă din Italia. Și tortul miresei va fi o dulce surpriză pentru invitați. Și cum cei doi tineri au pregătit totul în cele mai mici detalii, invitații sunt așteptați cu bună dispoziție și chef de distracție maximă.
     Bineînțeles că echipa Monitorul de Vrancea va fi alături de tinerii însurăței în unele dintre cele mai frumoase și emoționante momente din viața lor. Le urăm de pe acum celor doi tineri, casă de piatră întru mulți ani sănătoși!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here