Melania Trump, deranjată de o glumă a primei soții a președintelui, ce și-a arogat în glumă titlul de „Primă doamnă”

0
549


Ivana Trump, prima soție a președintelui american Donald Trump, a provocat luni nemulțumirea Melaniei Trump, actuala soție, după ce și-a arogat, în glumă, titlul de „Primă doamnă”, relatează AFP și Reuters. Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „Good Morning America” de pe ABC, Ivana Trump, aflată într-o campanie de promovare a cărții sale „Raising Trump”, și-a arogat titlul de „Primă doamnă”, într-o glumă care nu a fost bine primită. „Am numărul direct de la Casa Albă dar nu vreau cu adevărat să-l sun pentru că Melania este acolo”, a explicat ea, întrebată dacă mai discută cu fostul ei soț. „Și nu vreau să creez gelozie sau ceva de genul acesta pentru că, practic, sunt prima soție a lui Trump. OK? Sunt Prima doamnă, OK?”, a adăugat ea râzând.
Prin vocea purtătoarei ei de cuvânt Stephanie Grisham, actuala soție a președintelui american a transmis cu claritate că nu a apreciat gluma. Melaniei Trump „îi place să trăiască la Washington și este onorată de rolul său de Primă doamnă a SUA”, a explicat Stephanie Grisham, citată de canalul CNN. „Ea are intenția de a-și utiliza titlul și rolul său pentru a-i ajuta pe copii, nu pentru a vinde cărți. Nu există, în mod clar, niciun fundament pentru această declarație din partea unei foste soții. Nu este, din păcate, decât zgomot, pentru a atrage atenția și a-și servi propriile interese”, a adăugat ea.
Nu se știe dacă actualul președinte știe despre acest schimb de replici. El a jucat golf luni cu senatorul republican Lindsey Graham, scrie Reuters. Ivana Trump, în vârstă de 68 de ani, este mama primilor trei copii ai lui Donald Trump: Donald Jr, Ivanka și Eric. Magnatul imobiliarelor a avut alți doi copii: Tiffany Trump, cu a doua sa soție, actrița Marla Maples, și Barron Trump (care trăiește la Casa Albă), cu Melania Trump.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here