Fotbal juniori – LPS Focșani, în etapa regulară a Campionatului Național!

0
471


Echipele de juniori U 19 și U 17 au încheiat în week-end-ul trecut etapa, preliminară a Campionatului Național, ediția 2017-2018 după care primele clasate din fiecare serie au promovat în etapa regulară a Ligii Elitelor iar ocupantele locurilor următoare încep etapa regulară a Campionatului Național.
Aproape de calificarea în Liga Elitelor a fost echipa U 17 a LPS Focșani, pregătită de profesorul Alin Samoilă-Sava. Focșănenii nu au reușit să se concentreze și să câștige pe teren propriu jocul decisiv cu Concordia Chiajna din penultima etapă și au rămas să continue în Campionatul Național. În ultima etapă au pierdut la LPS Galați cu 1-2.
Formația focșăneană intră în noua serie de campionat ca fiind cea mai bine clasată în preliminarii – pe locul al doilea – cel mai bun al oricăreia dintre toate celelalte echipe: ACS Suporter Club Oțelul Galați, ACS Dacia Unirea Brăila, LPS Galați, ASCM Dunărea Galați, LPS Buzău, AFC Astra, CSM Ploiești, FC Petrolul 52.
Formația U 19 a LPS Focșani, pregătită de profesorul Daniel Bănică, și care a pierdut ultimul joc din preliminarii, 0-4 cu LPS Galați în deplasare, s-a clasat pe ultimul loc în serie și va avea în etapa regulară a Campionatului național aceleași adversare ca și echipa U 17: ACS Suporter Club Oțelul Galați, ACS Dacia Unirea Brăila, LPS Galați, ASCM Dunărea Galați, LPS Buzău, AFC Astra, CSM Ploiești, FC Petrolul 52.
Primul meci al echipelor LPS Focșani în noua etapă a competiției naționale va fi sâmbătă, 14 octombrie, în deplasare, la Suporter Club Oțelul Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here