Selecție pentru recrutarea a 800 de lucrători la cules de căpșuni în Spania

0
1458


Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin EURES România, anunță organizarea de selecții pentru ocuparea a 800 de posturi în domeniul agricol – cules căpșuni, la SUREXPORT Compania Agraria SL, Spania. Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, cu data estimată de începere 15 februarie 2018 și salariul de 40,43 euro brut/zi, conform Convenției colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar.
Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână împărțite în 6 zile, ziua 7 fiind zi de odihnă (aceasta poate să nu coincidă cu duminica). Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții. În decursul celor 6,5 ore este prevăzută o pauză de o jumătate de oră. Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli.
Pentru detalii și înscriere, persoanele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, Bd. Unirii, nr.53A, Focșani. Înscrierile au loc până la data de 10 decembrie 2017. Dosarul pentru înscriere trebuie să conțină următoarele documente: copie CI sau BI, CV Europass în limba română, adeverință medicală, cu mențiunea „apt pentru muncă” și cazier judiciar.
Selecțiile se vor desfășura în perioada 11 – 15 decembrie 2017, locațiile urmând a fi comunicate în timp util.
Precizăm că orice alte evenimente de selecție, pentru domeniul agricol din Spania, la date diferite față de cele comunicate, nu sunt organizate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Compartiment Comunicare AJOFM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here