GALERIE FOTO : Arte marțiale – Daniel Fusaru, dublu campion mondial, Andreea Arginteanu și George Dochioiu, campioni mondiali la karate SKDUN

0
967


Opt sportivi ai secției de arte marțiale a CSM Focșani 2007, pregătiți de sensei Daniel Fusaru, el însuși concurent, dar și manager al Lotului Național, au reprezentat România la Campionatul Mondial și Cupa Mondială de karate SKDUN care a avut loc la Eger, în Ungaria, la sfârșitul săptămânii trecute.  
Ca la toate marile competiții la care au luat startul în ultimii ani, karatiștii focșăneni s-au aflat între protagoniștii întrecerilor!
Prezență constată pe podiumurile de la campionatele europene sau mondiale, sensei Daniel Fusaru  a urcat la Eger de două ori pe primul loc, împreună cu colegii săi din echipa națională masculină și din cea mixtă.
Andreea Arginteanu, multiplă medaliată europeană și mondială, la copii, cadeți și juniori, a reușit să câștige și la tineret medalia de aur cu echipa de kata a României și medalia de argint la kata individual.
Georghe Dochioiu a obținut medalia de aur la kumite tineret cu echipa României, și a ocupat locul al cincilea la individual, în aceeași foarte dificilă probă de kumite, unde a ieșit din concurs din cauza unei accidentări.
Irina Paraschiv a devenit dublă vicecampioană mondială la kumite – cadeți individual și cu echipa de cadeți open.
Tot la Campionatul Mondial, Gabriela Popovici s-a clasat pe locul al cincilea la kumite individual cadeți, Alexandru Radu, de doar zece ani, pe locul al cincilea la kata copii și kumite copii individual, iar Bogdan Postolache a încheiat competiția de kumite individual juniori pe locul al șaptelea.
La Cupa Mondială, Alexandru Racoviță a adus prima medalie a delegației de la CSM Focșani 2007 la Eger, clasându-se pe primul loc la kumite minicadeți.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here