Consiliul Județean reabilitează DJ 204 D Vulturu – Hîngulești – Maluri

0
890


Asocierea SC Phoenix Transbac SRL Bacău și SC Alido Proiect SRL Piatra Neamț a câștigat licitația pentru serviciile de proiectare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Modernizare DJ 204 D, sector Vulturu – Hîngulești – Maluri, km 26+000 – 35+600 + km 35+600, L = 9,6 km, comuna Vulturu, județul Vrancea”. Valoarea totală cu care a fost adjudecată această investiție este de aproximativ 11 milioane de lei, fără  TVA, iar durata de execuție a lucrării este de 27 de luni. Drumul va fi modernizat și reabilitat pe o lungime de 9,6 km și va fi construit un pod din beton armat la km 30+850, cu o lungime de 31,1 m și o lățime de 7,8 m.
    Consiliul Județean Vrancea a primit finanțare de la Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2, pentru 32 obiecte de investiții, în valoare totală de 239.594.683,62 lei. Toate aceste proiecte de investiții vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere județene. La această dată, 9 obiective de investiție au contractele de finanțare întocmite urmând a fi semnate, 12 obiective de investiție au fost aprobate de plenul Consiliului Județean iar pentru 11 obiective de investiție se vor achiziționa serviciile de proiectare. Președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, a declarat că  județul Vrancea a primit în total pentru localități și Consiliul Județean, peste 700 de milioane de lei. „Avem de treabă, avem bani, avem de construit, trebuie să reconstruim, să reabilităm, să modernizăm infrastructura și viața cetățenilor județului Vrancea. Toate aceste contracte la proiectele de investiții prezentate sunt reale, nu sunt povești, nu sunt minciuni. Sunt fapte, nu sunt vorbe. Dacă unii au timp de vorbe, noi nu avem timp de vorbe. Noi suntem cu faptele, pentru că vocația noastră este de constructori și asta știm să facem pentru cetățenii județului Vrancea”, a declarat președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.
    Vă reamintim că valoarea investițiilor pentru care s-a alocat finanțare în județul Vrancea, în perioada iulie-septembrie 2017, este de peste 536 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here