Astăzi este ultima zi de înscriere pentru Centrul de Excelență de la Școala Duiliu Zamfirescu

0
682


Doar astăzi se mai fac înscrieri pentru Centrul de Excelență, care va fi organizat la Școala Duiliu Zamfirescu din Focșani. Cursurile se adresează elevilor de clasa a IV-a.
Potrivit informațiilor furnizate de inspectorul de la învățământul primar, Gabriela Oloeriu, copiii pot fi înscriși atât de cadre didactice, cât și de părinți. Înscrierile se fac la adresa de email ifgeani@yahoo.com. Cele mai multe solicitări au fost până acum pentru matematică, de copii din Focșani, dar există interes și din partea unor copii care provin de la școli din mediul rural.
Activitatea Centrului de Excelență se va desfășura în fiecare sâmbătă, alternativ matematică și limba română, între orele 9.30-11.30 la sediul unității școlare mai sus menționate. Deoarece există un număr limitat de locuri, 90 la matematică și 60 la română, elevii vor fi selectați pe baza unei testări, care este programată pentru data de 14 octombrie la limba română și 21 octombrie la matematică, ora 9.30, la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu din Focșani.
Copiii, părinții și cadrele didactice trebuie să știe că pe site-ul Centrului de Excelență (http://excelenta4.wikispaces.com) există și bibliografia din care se va susține concursul pentru ocuparea unuia dintre locurile disponibile. Elevii pot participa la ambele discipline, dacă au fost selectați în acest sens. „Participarea la activitățile Centrului de Excelență este gratuită, iar elevii vor fi pregătiți de cadre didactice de excepție, cu preocupare permanentă pentru performanță”, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, pe site-ul instituției.
Coordonatorul Centrului de Excelență este inspectorul școlar pentru învățământul primar, profesorul Gabriela Oloeriu. Menționăm faptul că elevii vor fi pregătiți la limba și literatura română de profesorii pentru învățământul primar Alina Coarcă și Mariana Cudalb, iar la matematică de profesorii pentru învățământul primar Daniela Gavrilă și Geanina Ifrim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here