Șoferul care a provocat accidentul grav de pe Bulevardul Independenței rămâne în arest

0
2933    Bărbatul care a provocat accidentul de pe Bulevardul Independenței, în urma căruia o asistentă medicală de 38 de ani, de la Spitalul Județean Focșani, a fost grav rănită, rămâne în arest. Arestat fiind de magistrații de la Judecătoria Focșani, șoferul a făcut contestație, care a fost respinsă, ieri, de Tribunalul Vrancea. „Respinge, ca nefondată, contestația declarată de inculpatul – contestator I(…) Florin, împotriva Încheierii pronunțată de Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Focșani la data de 19.09.2017, prin care s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 zile. Obligă contestatorul-inculpat la 100 lei cheltuieli judiciare către stat. (…) Definitivă. Pronunțată în Camera de Consiliu astăzi, 21.09.2017”, este decizia magistraților de la Tribunalul Vrancea.
    Bărbatul este cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea a trei infracțiuni, respectiv refuz sau sustragere de la recoltarea mostrelor biologice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă, după ce pe data de 18 septembrie a condus o mașină, deși nu avea voie, a ajuns cu ea pe contrasens și a izbit violent un Opel, în care se afla victima, în vârstă de 38 de ani.
    La momentul accidentului, bărbatul se deplasa către Obor. La un moment dat, de pe o stradă laterală a ieșit în bulevardul Independenței o altă mașină, moment în care șoferul arestat s-a speriat, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit violent cu Opelul în care se afla victima și care venea dinspre Obor către Ceasul Rău. Impactul a fost foarte puternic, iar victima a fost pur și simplu aruncată din mașină. Ea a suferit răni grave și la scurt timp după producerea accidentului a fost transferată la Spitalul Bagdasar Arseni din București.
    Șoferul arestat, despre care s-a spus că avea intenția de a-și duce mașina la târg, nu avea voie să urce la volan, deoarece anterior accidentului, el a mai fost oprit în trafic, întrucât exista suspiciunea că a condus băut. Surse oficiale ne-au spus că atunci a acceptat să fie testat cu aparatul alcooltest, dar a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. El a refuzat să sufle în alcool test după accidentul de luni. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here