ULTIMA ORĂ! Opt polițiști în Bahne, după ce un copil ar fi fost lovit de o mașină

3
8382


Un copil a ajuns la spital, astăzi, după ce ar fi fost accidentat de o Skoda Octavia Tour la intersecția dintre străzile Pictor Grigorescu cu Aleea Căminului din Bahne. Potrivit unor martori, copilul ar fi fugit prin fața mașinii, fiind lovit de aceasta. Alți martori susțin că de fapt șoferul nici nu l-a atins pe copil, acesta fugind de vânzătoarea de la magazin, iar la un moment dat ar fi căzut pe caldarâm și s-a lovit la cap. Inclusiv șoferul mașinii ar fi susținut că nu l-a atins pe copil. 
În zona au ajuns opt polițiști, echipajul unei ambulanțe, dar și mai multe persoane care locuiesc în zonă. Copilul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.  
 

3 COMENTARII

  1. Nici nu stii ce sa mai zici. E dureros, e copil, dar impresia mea este ca in acea zona, copiii sunt oarecum pusi sa sara in fata masinilor…oare de ce…nu are rost sa ne intrebam

  2. Aia sunt puradei de la ghetou,care umbla pe strada ca la ei in ghetou.trebuie s? mergi foarte incet cu masina in acea zona,pt ca in orice moment,poate sa iti sara un drac de ghetoist sau unu care sufla in punga, in fata masinii.Nu ia f?cut nimic omul cu skoda,dracu ala a fugit si sa impiedicat.

  3. E strigator la cer ce se intampla in acea zona. Politia ar trebui sa treaca mai des pe acolo, in special noaptea cand e muzica la maxim si cand se cearta si bat locuitorii ghetoului… cand copii tipa si sar pe masinile din parcari. E raiul lor acolo…iti e frica sa iesi sau sa zici ceva! E RUSINEA FOCSANIULUI acea zona…sau poate nu e singura…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here