ULTIMA ORĂ! Bătrână violată la Păunești

3
5390


La data de 12 septembrie a.c., ora 12, polițiștii din comuna Păunești au fost sesizați de către o femeie, de 80 ani, din localitate, cu privire la faptul că în data de 10/11 septembrie, un bărbat ar fi întreținut cu aceasta raport sexual normal. A fost identificat un bărbat, de 48 ani, din județul Bacău, bănuit de săvârșirea faptei, față de care a fost luată măsura reținerii pe o perioada de 24 h și a fost depus în arestul IPJ Vrancea, urmând ca la data de 13 septembrie a.c., să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. În cauză a fost întocmit dosar penal.
Biroul de presă al IPJ Vrancea

3 COMENTARII

  1. Ca sa inteleaga si cititorii, articolul trebuia sa apara cam asa:”…..un barbat ar fi intretinut cu aceasta raport sexual, impotriva vointei sale”. Raportul sexual presupune sa fie „normal”. Celelalte forme sunt „acte sexuale” nefiresti. Cand spui „impotriva vointei sale” dai de inteles ca ar fi vorba de un viol. Violul presupune ca fapta sa se comita prin constrangere fizica sau psihica aceasta din urma forma fiind greu de demonstrat, ori profitand de imposibilitatea victimei de a se apara, (este cazul batranei) sau de asi exprima vointa. Ex. (minori care datorita varstei nu realizeaza ce li se intampla, alienatii ori debilii mintal…). Sai uram nenorocitului „La multi ani -cu executare”.

  2. Ca sa ajungi sa violezi o batrana in timp ce bordelurile sunt pline de fete tinere este ceva aiurea. Te mai duci si ani de zile in puscarie pentru o batrana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here