VIDEO : Telespectatorii au decis care este cel mai detestat personaj din sezonul 7 al serialului

0
684


Telespectatorii au decis care este cel mai detestat personaj din sezonul 7 al serialului „Game of Thrones”, și nu, nu este vorba despre regina Cersei Lannister. În sezonul 7 al popularului serial „Game of Thrones” difuzat de HBO, Arya Stark se reîntâlnește cu vechi cunoscuți care i-au marcat destinul și care vor determina de asemenea soarta întregului sezon, relatează online ziarul spaniol ABC. Deși cel de-al 7-lea sezon s-a încheiat, mulți telespectatori își pun întrebări sau sunt indignați de cele întâmplate. Al doilea episod al sezonului intitulat ” Stormborne” a fost un capitol dedicat reîntâlnirilor pentru Arya Stark.
Pe de-o parte, ea s-a întâlnit cu lupul său pe care l-a pierdut, Nymeria, dar și cu un vechi prieten pe care nu îl mai văzuse de mult: Hot Pie a cărui urmă s-a pierdut în sezonul 4 al serialului. Această întâlnire între vechi prieteni a fost hotărâtoare pentru drumul ales de Arya și pentru întreaga soartă a sezonului. De ce? Pentru că tânărul ei prieten îi spune că familia Bolton a fost învinsă și că Jon Snow este acum „King of the North”.

Reddit, unul din site-urile cele mai active în comentarii dedicate situațiilor și personajelor din „Game of Thrones” a făcut o anchetă în rândul telespectatorilor care au decis în unanimitate că personajul cel mai detestat este nimeni altul decât Hot Pie! Dacă Hot Pie nu i-ar fi spus tinerei că Nordul a revenit sub controlul familiei Stark, Arya ar fi ucis-o pe Cersei, Jon și echipa lui nu s-ar mai fi dus să captureze un zombi în ținuturile sălbatice, dragonul Viseryon ar fi fost încă în viață, iar Zidul nu ar fi căzut. Și întreaga suflare ar fi fost unită împotriva Regelui Nopții.
Prin urmare, nu întâmplător Hot Pie a fost declarat cel mai detestat personaj de milioanele de fani ai serialului „Game of Thrones”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here