Astăzi sunt repartizate ultimele posturi din învățământ

1
1579


Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vrancea (IȘJ) repartizează astăzi ultimele posturi libere din învățământ. Repartizarea se face în ședință publică, începând cu ora 9:00. Întâietate la alegerea postului o au doritorii care au participat la examenul național de titularizare din luna iulie și care nu au reușit să se încadreze pe un post încă. Trebuie spus faptul că cei care au susținut examen de titularizare și au obținut, să spunem, nota 5, au dreptul să aleagă înaintea unui candidat care a susținut examenul de suplinire de miercuri, dar a fost notat cu 10.
Foarte multe ore disponibile sunt la disciplina educație fizică și sport. Menționăm faptul că sunt foarte puține catedre întregi disponibile, cele mai multe fiind fracții de normă, ceea ce presupune ca dascălii să fie nevoiți să meargă în mai multe școli pentru a avea o normă întreagă de 18 ore. Sunt și catedre întregi, precum filosofia de la Colegiul Național „Emil Botta” din Adjud, post vacantat după detașarea profesorului Valentin Dogaru la Colegiul Național „Unirea” din Focșani. Multe posturi sunt și pentru educație muzicală, educație plastică, educație tehnologică, fizică, engleză, franceză, latină,  educatoare și învățătoare.
Repartizarea orelor se va face în următoarea ordine: ocuparea posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate din învățământul preuniversitar pe perioadă determinată de candidați rămași nerepartizați după concursul național de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor în învățământul preuniversitar, sesiunea 2017; Ocuparea posturilor didactice/ catedrelor vacante /rezervate din învățământul preuniversitar pe perioadă determinată de candidați rămași nerepartizați după concursul național de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor în învățământul preuniversitar, sesiunea 2016-2014; Ocuparea posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate din învățământul preuniversitar pe perioadă determinată de candidați rămași nerepartizați după concursul național de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor în învățământul preuniversitar, sesiunea 2013-2011 cu medie de repartizare mai mare sau egală cu 7,00; Ocuparea posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate din învățământul preuniversitar pe perioadă determinată de candidați care au renunțat la posturile pe care au fost repartizați anterior având note obținute la concursul național de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor în învățământul preuniversitar, sesiunea 2017-2011; Ocuparea posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate din învățământul preuniversitar pe perioadă determinată de candidați care au depus dosar de detașare la cerere; Ocuparea posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate din învățământul preuniversitar pe perioadă determinată de candidați pensionari la plata cu ora; Ocuparea posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate din învățământul preuniversitar pe perioadă determinată de candidați care au participat la concursul județean de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor în învățământul preuniversitar, sesiunea septembrie 2017.
Ca și la ședințele precedente, se va începe cu repartizarea educatoarelor și a învățătoarelor și se va continua cu celelalte discipline, în ordine alfabetică.

Lista cu posturile neocupate AICI și ocupate AICI, la data de 6 septembrie.

1 COMENTARIU

  1. Am fost chemati de la ora 9,00 a.m. pentru repartizarea acestor posturi. Este ora 19,00 cand postez acest comentariu si nu am reusit inca sa intru. Oare nu se putea face o programare a categoriilor de solicitanti astfel incat sa nu se astepte atat? Lipseste un minimum de respect Daca acestia sunt cei care conduc invatamantul nici nu ma mir de rezultatele dezastruoase obtinute de elevi. La asa conducatori asa elevi. RUSINE!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here